luni, 15 octombrie 2018

FACEBOOK-UL ȘI TIPOLOGIILE DE OAMENI

1. Barbatul - Puțoi heterosexual de 19 -25 de ani, wannabe ceva ce nu e. -

Acest dulce bărbățel, care în mare parte nu știe să lege mai mult de trei cuvinte,are abordările luate din gașca de tovarăși în care o arde și în care se bate pentru a fi el cel mai Alfa dintre toți.
Nu poate susține un argument valid mai mult de cinșpe secunde și totul în discuții duce la " ce multe pizde am futut eu,sunt mare macho în pat ". Plictisitor, plin de el, mândru că el crede că le știe pe toate. Disperat după atenție,cu o atitudine de miserupist, frustrat că poate încă e virgin sau frustrat că tipa aia bună nu l-a vrut. Vorbeste pe fostă-sa de la prima discuție și habar nu are ce să scoată pe gură la o întâlnire. Oh, ba da, se laudă cu toate pizdele care i-au trecut prin pat( In cel mai bun caz,ăla din cămin) sau care îi scriu mesaje de amor,cu nenumaratele sticle de vin si votka date pe gât și câtă iarbă și pilluri iau ei,că sunt cool.

2. Pizdele frumoase 19 -25 hetero, non-inteligente dar bune de futut la orice oră

Astea-s mișto, delectare vizuală pentru libidinoșeniile celorlalte ființe virtuale cu ștromeleagele în vânt. Fetișcane cu suflet bun sau rău,bătute-n botox și silicon, altele naturale, corp bombastic, nu ezită să și-l arate în toate selfie-urile. Se plâng că nu au cu cine discuta și că toți pulăraii le văd doar obiecte sexuale. Mai mult,devin feministe postând poze în care ling o acadea. Noaptea fac videochat, unele sau sunt lucrătoare sexuale sau dansatoare prin Centru Vechi...ziua postează din mall sau de la Cota 1400 pe tocuri cu yuby.

3.Tipele bune,dar semi-proaste,extracreștine care dau cu DA la referendum să nu le atace gay-ii :
Cu astea mai greu de discutat. Bunoace virgine , care n-au dat de nicio orientare sexuala până acum. Ele își spun părerea despre viața din bula lor creștină,îndoctrinate orbește fără a mai face diferența dintre religie și credință. Speriate de bombe până pun botu' la viezure. Apoi dau iama în păpușoi, tot cu credință strașnică, dar cu un decolteu ceva mai adânc și cu Iisus în suflet.

4. Pulărăii 26- 30 hetero, cocălărizați,cu poze cu mașini și fără idealuri de viață.

Partikipă la tot, ei jtyu tot ke trebuie an vyatza k are skoala vietzi. A lucrat la buzunaru lu tata de mik si akum e jmeker pe barosaneala. Jtyu din versurile manelelor kum sa atraga o fata ku dukeatza. Trag de o bere la 0.33 toata noaltea intr-un club de fitze unde isi fac poze cu pizde bune ca sa se laude si ei cu ce au mai prins la undiță. Se duke akas da o laba sau dak are bany ia o curva.
Incep discutiile pe chat cu : "deranjez ? "
Apoi continua cu " cf ? Ejty dulke , asi vrea sa t poop, te fak o tura cu audi? Cf cf cf cf ? "
Nu-i bagi in seama un timp,le dai unfriend. Te lasa in pace

5. Pizdulice 19 -24 wanna be lesbian/bisexual

Astea sunt pe categorii :
ori te iau cu lugu lugu,miau miau
Ori te intreaba daca esti combinată.
Nu stiu nimic despre, dar au fantezii, e ok sa experimenteze dar le place cariciu.
Ar vrea o relatie cu o fata ca e mai simplu de discutat despre ciclu si tampoane,plus caaa fetele nu-s asa naspa ca baietii. Dar nu pot sta cu fete ca nu sunt asa dotate ca baietii.

6. Hateri frustrati ,ca n-au futut si ca nue-au iesit pasențele in viata - peste 30

- aici abordarea e simpla, daca are niste carte citita si stie sa vorbeasca merge discutat pana in punct, cand nu esti de-acord cu ei,nu le trimiti poze mai dezbracata,nu ii apreciezi continuu, nu le vorbesti prea des intr-o zi pentru ca ai treaba: Atunci din complimentele date mai devreme, ( frumoasa, scumpa,draga) te injura de toti mortii si te mai fac si "urată" , si citez dintr-un artist-pictor frustrat "nu mi-ai scris,nu m-ai cautat deloc, ar trebui sa fii mandra ca te.plac si ca sunt cine sunt ( un pictor blazat,cu facultati facute,care nu lucreaza in domeniu si traieste greu) da du te-n mortii tai cu sfaturile tale,de grasa frustrata si nefututa, ramai asa toata viata, umflata cu pretentii "

Daca n-are nimic citit,e analfabet si vede ca nu il bagi in seama,din " buna cf frumoas-o " se transforma in " fututi mortii matii de proasta ca esti frustrata si nefututa de aia esti asa ca nu imi dai atentie "

Se rezulta la a da ei block la mesaje. Sa nu cumva sa le mai zici vreun adevar sa se supere.

7. Tipele lezbiene over 35,prea invazive

Chat:
Ea : ce sani frumosi ai
Altă ea : ai avut vreodata relatii sexuale cu femei ?
Altă ea : ce fund apetisant
Și altă Ea : chiar daca esti mai grasuța, ai țâțele alea.
Ea : am futut-o pe aia

8. Tipele depresate (peste 25) ca nu au un partener :

Posteaza toate citatele din lume,toate pozele,toate piesele in care regasesc ideea de " mi-e bine fara relatie" dar plang noaptea-n plapuma langa animalul lor de companie (pisica) . Dau #ador la toate logodnele si casatoriile dar se incrunta.

9. Tipii misto, 26+ care nu vor nimic

Pizdele nu-i inteleg pe astia. Tanjesc si ii vad zei.
Ei se inteleg intre ei.
Ei sunt ok.
Imaturi emotional/cu probleme sentimentale sau miserupisti uneori prea i-a futut vreuna in corazon ca sa se mai lase aiurea.
De astia sunt indragostite toate.
Ei mai fut,mai rad. Dar light.

10. 40+
Ori sunt singuri/singure ori combinati si le scrie partenerul.
Aia singuri sau alea singure sunt ori frustrati ori resemnate.

Cu cat inainteaza in varsta devin mai rautaciosi/rautacioase sau mai simpatici/e asta in functie de : daca au sau nu familie,iubiri,etc

11. Familistii , astia sunt cei mai misto de urmarit. Cumva par fericiti in toate pozele si sunt ca niste modele de urmat in societate. Ca drum spre fericire zic

12. Artistii neintelesi

13. Tipele ok,destepte,culte cu pretentii

14. Aia care trimit poze cu mătărângile lor si alea care trimit cu fofoloancele.

15. Vulpoi batrani si curvari

16. Tipii gay mult prea expansivi

17. Tipele frustrate de corp care posteaza pozitivisme despre obezitate.

18. Tipi/e insurati/maritate in cautare de ceva nou

19.  Barbatii aia mega buni. Yummy. Care-s ori luati,ori gay ori nu vor commitment

20.

21.

Eu...

Tu...

Sign out.
Offline is the new luxury

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu