luni, 15 octombrie 2018

GHIDUL MICULUI FUTAC VIRTUAL (19-33 ani sper + aviz si tipelor/tipilor lgbt)

Nu e foarte greu să faci rost de un sexuț ok, fără implicații în zilele noastre. Problema însă e că majoritatea uită să lase loc de "bună ziua" și la asta mă refer, că dau partide atât de jalnice încât "la revedere" se transformă în " adio " și restul (negeneralizând) habar nu au cum să vrăjească puțin o pizdă.

1. Dacă vrei să-ți pice-n plasă,una bună și mai cu creier, niciodată nu începe discuția cu : " deranjez ? " , ai atâtea opțiuni,chiar tutoriale pe youtube. În momentul în care o gagică pe care o vizezi, primește acest mesaj, ochii ei fac rotocoale, până ajung în spatele capului.
Cel mai simplu mod de a aborda,este ăl mai natural, poți alege din : "hei :)" , "bună ^_^ ", "salut :) ", " 😁 " etc.
Întotdeauna este indicat să folosești un smiley face, atunci nu vei părea doar un futac arogant, ci un futac de încredere. Si nu pune prea mulți " 😘😘😘😘😘😘"

2. Dacă scrii agramat sau nu găsești subiecte de discuție, evident nu ai nicio șansă. Deci, dacă te știi că nu înțelegi care e problema cu cratima, o să rămâi la Manuela și foarte important : nu încerca să te dai că ești prea inteligent și să dai sfaturi despre ce poze ar trebui să pună sau cum să pună, chiar nu pari mai interesant dacă încerci să ataci,doar ești de căcat și arăți că ai frustrări în legătură cu tine.

3. Să zicem că ai trecut cu brio peste primul schimb de salut pe chat, acum începe munca. Nu fii bădăran/nesimpoarcă(aviz lgbt) și nu-i da din prima ideea de " fă vreau să te fut ", atunci o vei face să se simtă prost și șansele tale de a băga ștromeleagul la veveriță scad la -25%.

4. Muncește puțin pentru pizdăreală, nu e timp pierdut. Dacă observi că respectiva cade din prima, fii conștiincios și pune un prezervativ,două în portofel.
Nu e nimic rău în a fute tot ce prinzi,dar nu te mai lăuda la următoarea victimă cu asta, e jalnic, și nu, asta nu arată ce mare pulărău ești ba chiar cu toată experiența,poți părea un labagiu ahtiat după pește care-și dă drumul doar dacă vede un sfârc.

5. Dacă te cheamă la ea, nu te duce ca boul cu mâna-n cur. Ia și tu un vin sau un suc, o bomboană sau daca e pizda mega frumoasă,i-ai o floare, ieftină. Așa o să te mai cheme și șansele de a avea parte și de un oral sunt mai mari.
Dacă o chemi la tine, fă puțină ordine, nu vrei să calce pe coji de semințe.

6. Înainte de toată chestia asta,puteți să ieșiți undevă să vezi dacă e nebună sau nu, și de asemenea și ea să vadă dacă nu cumva ești dus cu capu'. Evită discuțiile despre fosta iubită,despre ce ai mai futut pe tinder etc.
Majoritatea pizdelor au probleme sentimentale,sunt distruse emoțional și unele chiar se enamorează după o partidă de amor (asta daca nu ești varză ), pe astea le ginești de la o poștă,după un timp. Unele, trecute de 27-28 de ani, dacă au un futac mai în vârstă,încep să îl aștepte cu mâncare gătită (ciorbă în special). Deci, ai grijă cu cin' ți-o tragi.

7. Gata, se-ntâmplă !
Ai ajuns în fața faptului împlinit. Ai grijă să fii cât de cât îngrijit ! Niciunei pizde nu-i place mirosul de transpirație ( e o minciună aia cu " miros a bărbat ", mai ales dacă puți a hoit ) , dinții periați, șosetele schimbate, chiloții ăia buni. Nu-ți lăsa unghiile prea mari că dacă vrei să începi preludiul cu degetele ( așa cum ai văzut pe pornhub) , o să o zgârii pe pereții vaginali și efectiv o să își bage pula.

8. După ce ai terminat treaba,vezi și tu dacă a avut și ea orgasm, nu o lăsa ampulea că riști să ți se umple frigiderul de carne și să ți se ducă vorba că ești ca furtunile de vară, se termină repede și doar te udă.

10. Întotdeauna respectă pizda cu care ti-o tragi, că așa te respecți și pe tine. Nu o trata doar ca pe-o bucată de carne.

11. Du-te acasă sau trimite-o la ea, apoi te poți lăuda la tovarăși cu ce ai futut tu. Dacă aveți tovarăși comuni, încearcă să îți ții gura.

12. Deschide tinder-ul și treci la următoarea victimă.

13. Spor :)

Cu drag,Leana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu